6 de gener del 2009

Una nova vida


Els caps d'any acostumen a ser moments de balanç i (des)propòsits. Aquest any no. Aquest any tot és diferent i nou. Estic embarassada, i suposo que això m'hauria de motivar alguna reflexió o algun objectiu, molts neguits, o alguna inquietud. Però estic tranquil·la, més del que he estat mai a la vida. Tinc son i dormo. I ja està. I no escric gaire al blog... Ara mateix tot s'ha acumulat. Treballo, intento anar a la universitat a la tarda (val a dir que l'últim mes de classes vaig fer campana dia sí dia també i que, quan hi anava, m'adormia davant del professor, cosa que fa una mica de vergonya) i, enmig de tot això, intento fer que la meva vida sigui més creativa, més jo. Estic estalviant per comprar-me una CANON 50D. Els meus objectius per aquest any, doncs, són senzills. Poder fer els exàmens de les assignatures a les que m'he matriculat (per sort, no massa), aprendre a fer funcionar la càmera (sé que la Petita Arbus m'hi ajudarà), i fer molt de ioga. La resta, com sempre. Llegir, cuinar, passejar. I ja està.
Us desitjo un feliç 2009 a tots!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i que surti un nen de dintre teu!

Unknown ha dit...

Mami Guapa!! Ai com m'agraden els teus posts!!! Tinc ganes de veure't... a veure si didem algun dia... o et passo a buscar epr la feian quan surtis i anem a fer u nté tranquiletes.. .Tinc ganes de veure't. Un petó enorme!
c

Marta ha dit...

Felicitats Núria! Jo justament fa un any també vaig saber que estava embarassada. Ara tinc una petita de tres mesos asseguda amb mi mentres escric. Gaudeix de l'embaràs, fes fotos de la teva panxa i escriu molt, per tu. Els records s'esvaeixen i ara hi ha coses del primer mes de la meva Mariona que ja no m'enrecordo. Moltes felicitats, marona!

núria alemany ha dit...

Ei, Clara! Com estàs guapa? Sí, sí, quedem un dia d'aquests... Jo vaig molt cansada, i hauria d'estudiar... QUIN DESASTRE!!! però quedem algun dia per dinar o per fer un cafè... Ens truquem ;)

núria alemany ha dit...

Felicitats, Marta! Gràcies pel comentari... La veritat és que encara ho estic assimilant, però sí, estic molt contenta :)

Anònim ha dit...

Enhorabona! I amb la Canon a veure si fas un blog "à la simplybreakfast"