22 de gener del 2008

Tea time

Preparo el viatge a Londres. Vull que sigui com Dissabte, com London fields, com Una música constant, com Historias de Londres, com Mrs Dalloway, com Intimitat, com High Fidelity, com les cançons dels Beatles i els Stones, com el London calling dels Clash, com God Save the Queen dels Pistols, com East Enders, com Match point... Com tot el que ja conec d'aquesta ciutat que no he visitat mai. Una tassa de te a les cinc de la tarda.

6 comentaris:

el llibreter ha dit...

I no oblidis 84, Charing Cross Road. Bon viatge!

núria alemany ha dit...

És veritat!!! Em va encantar el llibre i la posada en escena de la Isabel Coixet, tot i que jo no faig com la Helene Hanff, i compro llibres que encara no he llegit i que (a aquest pas) potser no llegiré mai. Una abraçada.

Marta ha dit...

O la Plath i arbres d'hivern! Disfruta de Londres: imprescindible la Tate Modern!
I si us agrada la natura, podeu entrar gratis al Museu d'Història Natural. El Victoria and Albert tambe és de franc.
Petons
Marta

Anònim ha dit...

una mica exigents, trobo...

núria alemany ha dit...

:) anònim, es nota que tu hi has viscut i no et calen els llibres, ni les pel·lícules, ni les cançons per fer-te teva la ciutat

Anònim ha dit...

Nena!!! No has estat mai a Londres??? Quina enveja. Les meves recomacions: la Tate (NO TE LA POTS PERDRE) i els mercadillos (Candem i Portobello, els millors). Ja et diré més cosetes si vols que hi vaig estar per setmana santa. quan hi vas????
I, més important, QUAN QUEDEM?????
petons
clara