17 d’octubre de 2006

Antibes i Picasso


No he anat mai al chateau d'Antibes, però amb la Laia vam visitar l'exposició Els Picasso d'Antibes, al museu del carrer Montcada. La joie de vivre, amb Françoise Gilot festejada per faunes y cabretes, amb el mar de la côte d'Azur de fons. No serveix de res comprar-se un catàleg de l'obra de Picasso (ni de cap artista, em temo). M'agraden les ceràmiques i els dibuixos de faunes, peixos i garotes.

6 comentaris:

mdz ha dit...

I love Picasso...he was...he is the greatest artist history have ever had. An artist with capital 'a'.
bye

núria ha dit...

How have you found this blog? I've just post this entry and then seen your comment

Anònim ha dit...

Hola, sou companyes de la super marta català? És thays de villepin un pseudònim? plourà demà a bots i barrals? M'agrada el vostre blog

KP

núria ha dit...

Thaïs no és cap pseudònim, de Villepin és el cognom del premier francès, a qui la Thaïs admira "físicament". Sí, la Marta Català és companya. I tu, qui ets? Quin blog t'agrada, aquest o els dels fogons?

vito ha dit...

Hola sóc l'anònim, pero ja no ho sóc així que l'era. Trobo més útil el dels fogons i més maco el raco dels gomets. No sé, a mi em costa decidirme. Publicaré en aquest, crec que es una mica més recollit. Adeu.

vito ha dit...

Núria, m'agrada més el racó dels gomets....de veritat. Per cert, si el pare de la marta és DJ i ella és MC, no estem davant un grup tipus "beastie boys"?