18 de setembre del 2008

La Fac, de nou


Demà és la data límit per formalitzar la matrícula de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Vull tornar a sentir que el cervell se m'omple de coses inútilment útils.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Nuria,

Faras el curs pont o directament t'iniciaras al segon cicle?

núria alemany ha dit...

Segon cicle, per què? Bé, això si aconsegueixo anar a classe... Van començar el 17 i encara no he trepitjat l'edifici...Qui ets?

Eric ha dit...

Be... primer de tot, soc un dels inquilinus de l'atic. Segon, perquè fa un any que corro per la facultat, amb la idea de fer aquest segon cicle amb una certa tranquilitat (24 credits any). I tercer... no hi ha d'haver un tercer... oi? Be, el noi que fa Iniciació a la Literatura Comparada (Antoni) tinc la intuició que val la pena.

Marta Borrell ha dit...

Hola Núria!

Fa temps que l'Eric i jo et llegim. Alguna vegada he comentat algun article teu sobre Londres, sobre una expo a la Miró... I vés per on, estem més a prop del que ens pensem, a la facultat Central.

http://trumanielsinquilinusdelatic.blogspot.com/
http://bolivioncerrado.blogspot.com/
Marta

núria alemany ha dit...

Hola Marta i Eric,

Perdoneu la inquisició, però és que amb un a pregunta tan concreta (la de l'Eric) em pensava que us coneixia personalment... Mira, qui sap, potser algun dia ens trobem en alguna classe. Per cert, estic matriculada a Introducció a la Lite Comparada, grup tarda :) Last question, ja ha nascut la Mariona?