13 de gener de 2008

Petita pausa nostàlgica

... com quan érem petites, avui he anat a veure els Tres Tombs a Martorell.

3 comentaris:

Marta ha dit...

Vés per on... jo he acabat de llegir " Crónicas Berlinesas" de Josep Roth. Potser perquè és el nostre pròxim destí ...per setmana santa.
Petons
Marta

Anònim ha dit...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

núria ha dit...

Bona lectura, el Roth. Jo el tinc pendent. Pel que fa a Historias de Londres, el vaig comprar a l'Altaïr perquè hi anem per setmana santa però també perquè em va encantar Historias de Nueva York i em flipa molt l'Enric González com a periodista... No sabia que tb havia escrit sobre la seva estada a Londres i ho vaig descobrir tot just fa una setmana en el primer número de la revista Time Out Barcelona. Té una manera d'explicar les ciutats que te les fa sentir teves, de sobte és com si fossis londoner o newyorker i et preguntes, i jo què coi hi faig, aquí!? A més, dec ser una de les tres persones del món que no han trepitjat mai Piccadilly Circus.


Petons i bon viatge. Et recomano Adéu a Berlín de Christopher Isherwood, novel·la que va inspirar el film Cabaret.